• Doopfeest Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Doopfeest Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Doopfeest Brussel - Salons de Romree in Grimbergen

Doopfeest Brussel

Een doopfeest waarbij we jong leven verwelkomen is zeker en vast één van de vrolijkste feesten die men zich kan indenken. Salons de Romree zorgt voor een gepaste aankleding van de feestzaal en geeft een meerwaarde aan elk doopfeest.

Een onuitgegeven doopfeest

Salons de Romree beschikt over alle troeven voor een onuitgegeven doopfeest. Onze ligging in Grimbergen, vlak bij Brussel garandeert een gemakkelijke bereikbaarheid voor uw gasten. Het rustieke karakter van de historische vierkantshoeve en de groene, rustige omgeving geeft intimiteit aan het hele gebeuren. De rijke ervaring van het personeel van Salons de Romree en Hof ter Musschen garandeert een feilloze omkadering van uw doopfeest.

Stijl, klasse en afwerking

Ongetwijfeld heeft u zelf ideeën om een dergelijk feest te organiseren. Wij luisteren graag naar uw suggesties om tegemoet te komen aan uw wensen. Dankzij onze samenwerking geven we stijl, klasse en afwerking aan het gebeuren zodat uw gasten een onvergetelijke indruk krijgen. Ook wanneer u wenst samen te werken met externe partijen zoals een feestarchitect, betrekken we deze zonder problemen mee in de organisatie. Op die manier stemmen we één van onze formules perfect af op uw specifieke voorkeuren zodat het doorpfeest van uw dromen werkelijkheid wordt.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.