• Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen
  • Feestzaal Brussel - Salons de Romree in Grimbergen

Feestzaal Brussel

Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Brussel of omgeving, biedt Salons de Romree ongekende mogelijkheden voor privéfeesten en bedrijfsevenementen.

Een feestzaal in Brussel voor een onvergetelijk feest

Welk feest u ook wenst te organiseren: een huwelijksreceptie, verjaardag, commmuniefeest, doopfeest of een productpresentatie, personeelsfeest of seminar: dankzij ons aanbod aan grote en kleine zalen vindt u steeds uw gading. De historische en rustieke omgeving in Grimbergen, zorgt voor een toegevoegde waarde die u en uw genodigden zeker zullen appreciëren. Bovendien zijn wij bijzonder vlot bereikbaar vanuit alle richtingen. Het overweldigende groen, de professionele service en het geroutineerd personeel van Salons de Romree en Hof ter Musschen, zorgt voor een succesformule die u enkel bij ons aantreft en die garant staat voor een onvergetelijk feest.

Een toplocatie in Vlaams Brabant en omstreken

Er zijn redenen te over om te kiezen voor Salons de Romree. De vele troeven maken van ons een toplocatie in Vlaams Brabant en omstreken. Wij kiezen niet voor snelle standaardoplossingen. Salons de Romree tilt de organisatie van evenementen tot een hoger niveau. Onze grootste zaal kan groepen ontvangen tot 400 personen maar ook wanneer u iets te vieren heeft in beperkte kring, bieden wij zalen waar u in alle rust en intimiteit kunt feesten.

Overtuig uzelf en neems snel contact op met Salons de Romree. We geven u met plezier meer tekst en uitleg over de mogelijkheden.

Lees meer

Een wondermooie feestzaal voor een feest bij Brussel

Alreeds 25 jaar orkestreert feestzaal Salons de Romree, gesitueerd vlakbij Brussel, uw evenementen en feesten zoals onder andere een feest. Omdat wij over een zeer ruime en slim geconstrueerde combinatie van feestzalen beschikken, kunnen we echter voor enorm diverse evenementen mensen onthalen. Onze onlangs opgefriste vertrekken komen tegemoet aan de allerhoogste eisen en offreren zonder twijfel een formidabel decor voor een feest of andere feestmanifestaties in de nabije omgeving van Brussel.

Onze ploeg vlakbij Brussel heeft de noodzakelijke vakkundigheid voor een succesvol feest

Salons de Romree bij Brussel is dan ook steeds bereid om u te begeleiden met de het inrichten van uw feest.

Naast de geschikte en betoverende scène, waar we om bekend staan in de buurt van de hoofdstad, garanderen wij uiteraard een kwalitatieve keuken en een heel vlotte service. Extra troefkaarten die wij in achter de hand hebben om al uw evenementen naar een nog hoger kwaliteitsniveau te tillen zijn de sfeervolle, gastvrije buurt die de plek een typisch authentiek tintje geeft. Daarom zullen alle gasten een feest bij Salons de Romree niet zomaar vergeten.

Een omgeving in de buurt van Brussel die op elk gebied van dienst is tot het welslagen van uw feest.

Feestzaal Salons de Romree bij Brussel heeft een zeer inventieve keuken, gebaseerd op het beste seizoensaanbod. U hebt keuze op overschot uit een ruim palet aan menu’s en u hebt uiteraard de vrijheid om naar eigen goeddunken het feestmenu te creëren waarbij we onze allerbeste tips kunnen geven.

Onze bedienden kennen hun stiel en zullen heel de avond hun uiterste best doen opdat u zo maximaal als mogelijk is kan genieten van onze uiterst verfijnde menu’s.

Kort samengevat, een buitengewone feestzaal voor een feest

Dankzij het zonneterras waarlangs u vanuit alle zalen direct toegang hebt, kan u tijdens het feestgebeuren genieten van de prachtige natuur in de omgeving. U geniet er van het panorama op de ongerepte Maalbeekvallei, de boomgaarden en tuinen. Een groene long van kalmte en rust op slechts een paar minuten van Brussel, waar u weg van alle stress kunt feesten met uw familie of vrienden.

Een locatie van topklasse bij Brussel als decor voor alle feesten

Voor zowel professionele manifestaties als familiale vieringen zit u als gebeiteld in het prachtig gelegen Salons De Romree.

Nog enkele van onze vele extra troeven: beschikbaarheid van audiovisueel materiaal, vakkundig personeel en een goede toegankelijkheid.

Bovendien kunt u ook altijd uitwijken naar het Hof Ter Musschen vlakbij Salons De Romree, voor een feest en andere feestgelegenheden van elke omvang.

Geschiedenis van De d’ Yveshoeve / Romrée

De naburige Brabantse vierkanthoeve uit 1737, die niet ver van Brussel ligt, heeft haar titel aan de familie d’Yves te danken. Het was een der pachthoeves van de Paddenborch, wellicht in de 17de eeuw gebouwd, en later bezit van onder andere het geslacht van de Romrée. 1,5 hectare groot is het landgoed rondom de hoeve. Rond de binnenkoer die er netjes ouderwets geplaveid bijligt, bevinden zich een schuur, oude stallingen en een hofstede en naast de entree situeert zich een aardig portiershuisje. De toenmalige burgemeester Theophiel Verhasselt bewoonde van 1921 tot 1927 dit mooie gebouw dat destijds nog aan de Beiaardlaan lag. Toen in 1929 de hoeve te koop stond, hebben Jozef Janssens en zijn echtgenote Louise Brion ze gekocht en van de sloop behoed! Afgezien van de anderhalve hectare rond de hoeve werden het grootste deel van de gronden echter verkaveld voor de mooi villa’s en statige herenhuizen gelegen langs de Lage steenweg en de Beiaardlaan.

De zalen

De knusse Hofstee, de monumentale Grote Schuur en de Oude Stallingen vormen vandaag de drie aparte feestzalen die zeer knap ingebed zijn in het historische en traditierijke decor. Het ideale decor voor uw feest. De zalen zijn los van elkaar te gebruiken. Ze beschikken over een tuin en terras.

Onze zalen zijn op een smaakvolle en originele manier aangekleed. De evenwichtige mix van intiem en barok wordt functioneel aangewend om de juiste, behaaglijke, sfeer op te roepen. Onze interieurs zijn op zodanige wijze ontworpen dat het er steevast een knus samenzijn is met familie, vrienden en kennissen en u er gegarandeerd een supergeslaagd feest zult kunnen vieren. Feestzaal Salons de Romree is dan ook zonder twijfel de meest geschikte locatie voor een feest in de buurt van Brussel!