• Vergadering - Salons de Romree is gelegen in het groen
  • Vergadering - Salons de Romree is gelegen in het groen
  • Vergadering - Salons de Romree is gelegen in het groen

Locatie vergadering

Vergaderzalen die u een rustige omkadering bieden en waar alle faciliteiten beschikbaar zijn.

De vele vergaderzalen van Salons de Romree in Grimbergen zijn geschikt voor elk denkbaar soort vergadering: van grote, plenaire aandeelhoudersvergaderingen tot meetings met een beperkt aantal deelnemers. De beschikbaarheid van audiovisueel en didactisch materiaal zorgt ervoor dat u uw boodschap klaar en duidelijk aan de deelnemers kunt overbrengen.

Een geschikte zaal voor elke vergadering

U zult versteld staan hoe Salons de Romree erin slaagt steeds een meerwaarde te bieden, ongeacht of het aantal deelnemers groot of juist heel beperkt is. Voor elk soort vergadering hebben wij geschikte vergaderzalen van het hoogste niveau: ontbijtvergadering, zakenlunch, exclusieve bestuursvergadering,… De teams van Salons de Romree en Hof ter Musschen bereiden alles voor tot in de puntjes. Ook andere bedrijfsevenementen kunt u bij ons organiseren: personeelsfeesten, jubilea, lezingen,…

Vergaderen in een rustige omgeving

De ideale locatie van Salons de Romree (Vlaams Brabant, in de Brusselse rand) zorgt ervoor dat alle deelnemers vlot en eenvoudig ter plaatse kunnen geraken. Onze centrale ligging maakt het nog aantrekkelijker om uw vergadering te laten doorgaan in één van onze zalen. Vanuit alle hoeken van het land zijn wij even snel bereikbaar. Ondanks de nabijheid van de drukke hoofdstad, vertoeft u in een groene omgeving, omgeven door natuur en rust. Op die manier kunt u in alle sereniteit tot de juiste beslissingen komen.

Neem snel contact op en overloop de mogelijkheden.