• Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree
  • Nieuws - de actualiteit bij Salons de Romree

Nieuws

Grimbergen, januari 2017

 

Geachte,

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseren wij onze proefavond.*U wordt ontvangen om 18u met een aperitief en hapjes.Uw reservatie en menukeuze kennen wij graag uiterlijk tegen maandag 13 maart 2017. De betaling gebeurt de avond zelf. Wij beschikken niet over elektronische betalingsmodaliteiten.

Wij kijken uit naar uw bezoek op 25 maart 2017!

Het gehele team van Salons De Romreeinfo@salonsderomree.be

*Vanaf 6 personen bieden wij u graag het menu van het koppel feestelingen aan (enkel voor reservaties van huwelijken). Indien u op 25 maart 2017 niet aanwezig kan zijn in Salons De Romree dan kunt u ook reserveren voor de proefavond bij onze partner Hof ter Musschen op 18 februari 2017. www.salonsderomree.be – 02/774 01 10

Menu 25 maart 2017

Ontvangst met aperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap

en assortiment hapjes aan tafel geserveerd

◊◊◊

Moscovietaardappel met grijze garnalen, Ahrenkakaviaar en Yuzuparels

OF

Tartaar van “BB” rund met Bresaolachips, rucola en parmezaan

OF

Gerookte zalm met tapenade van romanesco,

saffraanmayonaise en quenelle van mascarpone

◊◊◊

Soep van gele paprika met zure room en peterselie

OF

Soep van ‘tomatentrio’ met mascarpone en basilicum

◊◊◊

Ravioli gevuld met geitenkaas en honing met een licht getomateerd sausje

en chips van gerookt spek

OF

Gebakken Sint Jakobsvruchten met jonge prei en graanmosterdsaus

met een krokantje van biet

OF

Gepocheerd kabeljauwhaasje met Bouchot mosseltjes

en sausje geparfumeerd met curry

◊◊◊

Mechelse koekoek met peperroomsaus, groentenroulade en hertoginneaardappelen

OF

Ossenhaas met structuren van wortel / aspergetips en aardappelgarnituur

OF

Gegrilde rode tonijn met groentenwok en karnemelkpuree

◊◊◊

Dessertenbuffet met presentatie van pronkstuk

◊◊◊

Mokka

Huisaperitief, huiswijnen, bieren en frisdranken 70,00€ per persoon

Cava, aangepaste wijnen, bieren en frisdranken 75,00€ per persoon

(deze prijzen zijn niet representatief t.o.v. onze brochure 2015-2017)