• Bedrijfsfeest - Salons de Romree biedt vele zalen
  • Bedrijfsfeest - Salons de Romree biedt vele zalen
  • Bedrijfsfeest - Salons de Romree biedt vele zalen

Zaal bedrijfsfeest

Het organiseren van bedrijfsfeest brengt een flinke organisatie en planning met zich mee. Door onze professionele benadering, biedt Salons de Romree de ideale zaal voor een bedrijfsfeest.

Salons de Romree te Grimbergen, even buiten Brussel, beschikt over grote en kleine zalen zodat wij uitstekende faciliteiten kunnen bieden voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijfsfeesten.

Een prachtige zaal voor een bedrijfsfeest

Er kunnen vele redenen zijn om bedrijfsfeesten te organiseren: de viering van een jubileum, het in de bloemetjes zetten van één of meerdere werknemers, het versterken van de teamspirit.
De ervaren teams van Salons de Romree en Hof ter Musschen zorgen bij elke formule voor een gepaste omkadering.

Bedrijfsfeesten met stijl

Organiseer uw bedrijfsfeesten in een stijlvol decor. Salons de Romree biedt u de omkadering en de service die uw firma verdient. Elke feest wordt op maat georganiseerd, ongeacht of u een grote of kleine onderneming heeft. Openheid en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact perfect op de hoogte bent van de organisatie. Op die manier behoudt u het overzicht en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Het is deze werkwijze die van Salons de Romree een betrouwbare partner maakt.

Neem snel contact op met ons om de mogelijkheden te overlopen.