• Lezing - Salons de Romree biedt de perfecte zaal
  • Lezing - Salons de Romree biedt de perfecte zaal
  • Lezing - Salons de Romree biedt de perfecte zaal

Zaal lezing

Het organiseren van een lezing brengt een flinke organisatie en planning met zich mee. Door onze professionele benadering, biedt Salons de Romree de ideale zaal voor een lezing.

Salons de Romree in Grimbergen beschikt over grote en kleine zalen zodat wij uitstekende faciliteiten kunnen bieden voor zowel een groot, middelgroot als klein publiek.

Alle faciliteiten voor een verzorgde lezing

De faciliteiten van Salons de Romree en Hof ter Musschen dragen bij tot het imago van uw bedrijf. Dankzij onze audiovisuele installaties en onze uitgebreide service, kunt u de formule kiezen die perfect aansluit bij het imago en identiteit van uw bedrijf.

Een waaier aan mogelijkheden

De adembenemende locatie die Salons de Romree is, leent zich bovendien voor een waaier aan mogelijkhden. Naast lezingen kunt u bij ons eveneens terecht voor:

Wat u ook wilt organiseren, het team van Salons de Romree staat u bij van a tot z bij de organisatie, uitvoering en afhandeling van al uw bedrijfsevenementen. Dit maakt ons tot de toplocatie in Vlaams Brabant, waarvan de lange lijst referenties het beste bewijs vormt.

Overtuig uzelf en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te overlopen.