• Zalen huren - Salons de Romree beschikt over vele opties
  • Zalen huren - Salons de Romree beschikt over vele opties
  • Zalen huren - Salons de Romree beschikt over vele opties

Zalen huren

Zalen huren voor uw familiefeest? Salons de Romree te Grimbergen, in de omgeving van Brussel, beschikt over grote en kleine zalen die geschikt zijn voor zowel verjaardagen, communies, huwelijksrecepties, babyborrels of doopfeesten.

Zalen huren in een historische omgeving

De groene en historishe omgeving van Salons de Romree in de rand om Brussel zorgt voor een meerwaarde voor uw familiefeest. De zorgvuldige voorbereiding, de topgastronomie en de ervaring van het personeel van Salons de Romree en Hof ter Musschen zorgen ervoor dat een zaal huren bij Salons de Romree een aanrader is. Bovendien zorgt onze centrale ligging in de rand om Brussel voor een gemakkelijke bereikbaarheid.

Salons de Romree biedt totaaloplossingen

Salons de Romree is pas optimaal tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij voor al onze klanten elke keer opnieuw tot het uiterste. Wij bieden totaaloplossingen, ongeacht of u zalen wilt huren voor privéfeesten of voor bedrijfsevenementen. Telkens opnieuw verzorgen wij de ontvangst, decoratie, aankleding en organisatie tot in de kleinste details. Doordat wij de lat elke keer hoger leggen, is Salons de Romree een topreferentie in Vlaams Brabant voor alle evenementen: huwelijken, communies, verjaardagen of lezingen, vergaderingen en productpresentaties.

Contacteer ons snel om de opties te bespreken.