Herfst- en wintermenu’s 2019-2020 - Salons de Romree
Herfst- en wintermenu’s 2019-2020 - Al 30 jaar feesten en evenementen

Een vergadering of evenement in het vooruitzicht? Dan zijn onze herfst- en wintermenu’s steevast een schot in de roos! In alle formules zorgen wij bovendien voor een perfect gastronomisch evenwicht.

De prijs omvat:

  • Het aperitief, de witte en rode huiswijnen en water tijdens de maaltijd
  • Het volledige menu inclusief koffie
  • Dienst en zaalhuur
  • Tafelversieringen met verse bloemen
  • Geluidsinstallatie en achtergrondmuziek

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Actie! Wie vóór 3 december 2019 een diner boekt bij Salons De Romree, krijgt het dessertenbuffet gratis aangeboden (ter waarde van 8 euro per persoon).

 

MENU 1

Ontvangst met huisaperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap, 3 hapjes en tapas

◊◊◊

Velouté van jonge prei met kruidenkaas en groene asperges

◊◊◊

Varkenshaas gevuld met ‘forestière en truffel’, winterse garnituur en aardappelpuree

◊◊◊

Fantasie van chocolade

◊◊◊

Mokka

◊◊◊

Prijs forfait 60 euro p.p.: witte en rode huiswijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen
Prijs forfait 70 euro p.p: cava, aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen

 

MENU 2

Ontvangst met huisaperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap, 3 hapjes en tapas

◊◊◊

Open ravioloni met ricotta en jonge spinazie met een crème van boschampignons

◊◊◊

Parelhoen ‘Fine champagne’, wok van wintergroenten en kroket met panko

◊◊◊

Huisgemaakt warm appeltaartje met vanilleroomijs

◊◊◊

Mokka

◊◊◊

Prijs forfait 65 euro p.p.: witte en rode huiswijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen
Prijs forfait 75 euro p.p: cava, aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen

 

MENU 3

(menu’s in buffetvorm zijn beschikbaar vanaf 25 personen)

◊◊◊

Ontvangst met huisaperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap, 3 hapjes en tapas

◊◊◊

Koud buffet als voorgerecht:

Assortiment sushi en sashimi met wasabi- en sojasaus
Kerstomaatjes met mozzarella en verse basilicum
Geitenkaas met rucola, notencrumble en droge vruchten
Avocadosalade met feta, rode paprika, pijnboompitten en croutons
Salade Niçoise / Zalm belle vue / Gerookte zalm / Taboulé van de chef
Rundscarpaccio / Duo van parmaham & meloen
Spiesjes van scampi / Caesarsalade

◊◊◊

Ossenhaas met structuren van wortel/ groene asperges en aardappelgarnituur

◊◊◊

Moelleux van chocolade met vanilleroomijs

◊◊◊

Mokka

◊◊◊

Prijs forfait 72 euro p.p.: witte en rode huiswijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen
Prijs forfait 82 euro p.p: cava, aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen

 

MENU 4 – Prestigemenu

Ontvangst met huisaperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap, 3 hapjes en tapas

◊◊◊

Tataki van rode tonijn, zoete toets, crumble van bloemkool, crème van avocado

◊◊◊

Gepocheerd kabeljauwhaasje met Bouchot-mosseltjes en met curry geparfumeerd sausje

◊◊◊

Lamskroon met roulade van seizoensgroenten en gratin dauphinois

◊◊◊

Kaasbord met rustiek brood

◊◊◊

Sabayon met bourbon-vanilleroomijs

◊◊◊

Verwenkoffie

◊◊◊

Prijs forfait 90 euro p.p.: witte en rode huiswijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen
Prijs forfait 100 euro p.p: cava, aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen

 

MENU 5 – Wildmenu

◊◊◊

(beschikbaar van 15/10/2019 t.e.m/ 15/01/2020)

◊◊◊

Ontvangst met aperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap, 3 hapjes en tapas

◊◊◊

Witloofsoepje met boschampignons

◊◊◊

Filet van fazant op Brabantse wijze en amandelkroketjes

◊◊◊

Tiramisu met speculaas

◊◊◊

Mokka

◊◊◊

Prijs forfait 65 euro p.p: aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en waters naar believen