Een bedrijfsevenement met lunch in Vlaams-Brabant

Verfijnde catering
Historische locatie
Verschillende zalen

Bent u van plan binnenkort een bedrijfsevenement met lunch te organiseren in Vlaams-Brabant? Kies dan voor een van de unieke zalen van locatie Salons De Romree. Met vier verschillende zalen en een tuin omringd door natuur, bevindt u zich op een unieke omgeving op slechts tien minuten vanaf Brussel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons!

Uw bedrijfsevenement met heerlijke lunch in Grimbergen, Vlaams-Brabant

Heeft u binnenkort overdag een bedrijfsevenement? Kies dan voor een heerlijke lunch voor uw gasten. Onze unieke locatie heeft een uiterst verfijnde keuken. Onze koks werken enkel met het allerbeste seizoensaanbod. Voor uw bedrijfsevenement met lunch in Vlaams-Brabant kunt u uw eigen menu samenstellen of kiezen uit een brede keuze aan menuvoorstellen. Er zijn vele verschillende soorten bedrijfsevenementen. Laat ons weten hoe uw dag eruit ziet en wij denken graag mee over de invulling hiervan. De mogelijkheden bij Salons De Romree in Vlaams-Brabant zijn eindeloos voor uw bedrijfsevenement met lunch, zoals bijvoorbeeld:

 

Neem contact met ons op voor de lunchmogelijkheden

U beslist zelf welke van onze zalen in Vlaams-Brabant het beste kader biedt voor uw bedrijfsevenement met lunch. Ook de invulling kunt u zelf kiezen, waar nodig kunnen wij u hierbij adviseren. Vraag een brochure aan over onze locatie via het contactformulier. Heeft u nog vragen of wilt u een verkennend gesprek met een van onze medewerkers? U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 2-269 74 74 of een e-mail te sturen naar info@salonsderomree.be.