Voor bedrijfsevenementen een locatie huren in Grimbergen

Bent u voor verschillende soorten bedrijfsevenementen op zoek naar een unieke, tijdloze locatie die u kunt huren in de plaats Grimbergen in Vlaams-Brabant? Salons De Romree heeft vier verschillende zalen van uiteenlopende oppervlaktes en creëert daardoor een optimaal kader voor diverse bedrijfsevenementen. U geniet er van het uitzicht op de geklasseerde Maalbeekvallei, de boomgaard en de tuinen. Een oase van rust, op slechts tien minuten van de hoofdstad van Europa, Brussel, waar u ongestoord kunt feesten en samenzijn. Er is bij Salons De Romree gegarandeerd een zaal geschikt om te huren voor uw bedrijfsevenement in Vlaams-Brabant.

U beleeft unieke bedrijfsevenementen door onze locatie te huren in Grimbergen

Al jarenlang staat Salons De Romree garant voor verschillende (bedrijfs-)feesten en -bijeenkomsten. U kunt bij ons in de plaats Grimbergen, in Vlaams-Brabant, een unieke zaal huren als droomlocatie voor verschillende soorten bedrijfsevenementen en -bijeenkomsten. Denk hierbij aan onder andere:

Salons de Romree heeft vier verschillende feestzalen. Deze bieden allen rechtstreekse toegang tot een gezellig terras in een harmonieuze groene omgeving. Onze authentieke locatie in de plaats Grimbergen is een rustige plaats waar u ongestoord kunt feesten en samenzijn tijdens verschillende soorten bedrijfsevenementen en -bijeenkomsten. Daarnaast staat Salons De Romree garant voor verfijnde culinaire gerechten. Kies voor een heerlijke lunch als toevoeging aan de bedrijfsevenementen op onze unieke locatie in Vlaams-Brabant. Onze keukenbrigade gaat tot het uiterste om heerlijke gerechten klaar te maken voor elk event. Of het om een driegangendiner gaat of een walking dinner, BBQ of broodjeslunch; elk type catering wordt zorgvuldig besproken en samengesteld.

Boek uw bedrijfsevenement op maat.

Kiest u voor een zaal van Salons De Romree om te huren als unieke locatie voor uw bedrijfsevenementen in Grimbergen in Vlaams-Brabant? Dan denken wij graag met u mee over de invulling van uw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch bij uw bedrijfsevenement. Plaats telefonisch een boeking via +32 2-269 74 74 of vul ons contactformulier in. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een zaal voor uw bedrijfsevenementen op onze unieke locatie in de plaats Grimbergen in Vlaams-Brabant? Stuur dan een e-mail naar info@salonsderomree.be.