Vergaderingen

Vergaderingen houden met een groot aantal deelnemers of juist in beperkte kring? Tussen deze twee formules ligt een spectrum van mogelijkheden waar de kennis en ervaring van Salons de Romree u ter hulp komen.

U wilt in alle discretie en rust vergaderen om enkele belangrijke knopen door te hakken? De discretie van ons personeel in combinatie met de vredige locatie laten u toe om op een serene manier tot de juiste beslissingen te komen. Salons de Romree beschikt over kleine vergaderruimtes die zich perfect voor dit doel lenen.

Vergaderingen houden voor een groot aantal deelnemers

Misschien wilt u daarentegen juist een vergadering houden voor heel veel aanwezigen, zoals een algemene aandeelhoudersvergadering of de presentatie van een jaarverslag? Ook dit is een kolfje naar de hand van ons ervaren team. Salons de Romree te Grimbergen verzorgt niet enkel de inkleding van de ruimtes maar bespreekt samen met u uw wensen en behoeften. Zaken zoals vestiaire, catering en parkeergelegenheid vormen geen enkel probleem om een goed verloop van uw vergaderingen te garanderen.

Ook bij Hof ter Musschen staat ons personeel paraat om alle soorten vergaderingen in de beste omstandigheden te laten doorgaan.