Een bedrijfsvergadering met lunch in Grimbergen

Verfijnde catering
Historische locatie
Verschillende zalen

Heeft u binnenkort een bedrijfsvergadering en zoekt u een locatie waar u dit met lunch kunt organiseren in Grimbergen? Salons De Romree staat garant voor al uw bedrijfsevenementen en -bijeenkomsten. Onze unieke locatie met vier verschillende vergaderzalen biedt verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een vergadering in één van onze huiselijke en bijzondere zalen? Of wordt het een bijeenkomst in onze prachtige tuinen? Wij denken graag met u mee.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons!

Uw bedrijfsvergadering met lunch op locatie in Grimbergen

Boek een zaal op onze unieke locatie Salons De Romree voor een seminarie of een vergadering. Wij bieden een uiterst verfijnde keuken met smaken gebaseerd op het allerbeste seizoensaanbod. U kunt kiezen uit een brede keuze aan menuvoorstellen of u stelt het menu zelf samen aan de hand van onze suggesties. Geniet tijdens uw bedrijfsbedrijfsvergadering in Grimbergen van een heerlijke lunch samen met uw genodigden. Ook voor een teambuilding met lunch of bedrijfsevenement met lunch kunt u bij ons terecht. Bent u van plan een ander bedrijfsevenement te organiseren? Wij helpen u graag. De mogelijkheden bij Salons De Romree zijn eindeloos.

 

Boek uw bedrijfsvergadering met lunch

Bekijk de sfeerimpressiefoto’s voor een beeld van hoe uw bedrijfsvergadering met lunch op onze locatie in Grimbergen, nabij Brussel, georganiseerd kan worden. Het team van Salons De Romree denkt met u mee over de invulling van uw bedrijfsvergadering of -evenement. U boekt eenvoudig via het contactformulier. Heeft u nog vragen of wilt u een verkennend gesprek? U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 2-269 74 74 of een e-mail te sturen naar info@salonsderomree.be.