Nieuws

DEGUSTATIEDAG

Op zondag 24 maart 2024 organiseren wij onze degustatiedag.

U wordt ontvangen om 13u met een aperitief en hapjes.
Uw reservatie en menukeuze kennen wij graag uiterlijk tegen
vrijdag 15 maart 2024.

Wij kijken uit naar uw bezoek op zondag 24 maart 2024!

 

MENU 24 MAART 2024

Ontvangst met aperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap
en assortiment hapjes aan tafel geserveerd

Carpaccio van tomaat met crème van Parmezaan afgewerkt met basilicum
OF
Gekonfijte zalm met bloemkoolroosjes en mango vinaigrette
OF
Ceviche van zeebaars met diverse lentekruiden en pepertjes

Gele gazpacho met rivierkreeftjes en radijs
OF
Groene lentesoep met mascarponemousse en zongedroogde tomaten

Kabeljauwhaasje met een gyoza van lentegroenten en een witte wijn saus
OF
Medaglione van groene asperges, romige kruidenkaas, kastanje champignons
afgewerkt met Parmezaan schilfers
OF
Wok van groene en witte asperges  met kreeft en structuren van courgette

Gebakken rode tonijn met wok van groenten en puree met olijfolie
OF
Mechelse koekoek met jonge wortel, groene en witte asperges,
aardappelwedges en archiducsaus
OF
Gegrild tussenribstuk BB met groentenkrans, Pont-Neuf aardappel en peperroomsaus

Desserten buffet met presentatie van pronkstuk

Mokka

 

Huisaperitief, huiswijnen, bieren en frisdranken
€ 80 p.p.
Cava, aangepaste wijnen, bieren en frisdranken
€ 85 p.p.

 (deze prijzen zijn niet representatief t.o.v. onze brochure)