Voor uw teambuilding een locatie huren in Grimbergen

Verfijnde catering
Historische locatie
Verschillende zalen

Wilt u graag een bijzondere en inspirerende zaal huren voor uw teambuilding op een locatie in Grimbergen in Vlaams-Brabant? Kies dan voor één van de vier zalen van Salons De Romree. Onze unieke locatie op de grens van Brussel biedt veel verschillende mogelijkheden. Door de ontspannen, huiselijke sfeer op onze locatie zullen uw gasten zich op hun gemak voelen. Dat draagt bij aan het belang van teambuilding, waarbij uw gasten worden gemotiveerd en de collegialiteit wordt verbeterd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons!

Bij ons kun je de perfecte teambuilding locatie huren in Grimbergen, Vlaams-Brabant

Een zaal van onze locatie Salons De Romree leent zich goed om te huren voor een teambuilding in Grimbergen in Vlaams-Brabant. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw speciale teambuilding dag op onze authentieke locatie. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding met lunch, speciaal voor u samengesteld vanuit onze uiterst verfijnde keuken, met enkel de beste producten. Met vier verschillende zalen op onze locatie in Grimberen in Vlaams-Brabant is er gegarandeerd een perfect aansluitende zaal geschikt voor uw team om te huren voor verschillende teambuilding activiteiten. Ook een seminarie tijdens uw teambuilding is mogelijk. De huiselijke, besloten zalen zorgen voor een versterking van het groepsgevoel. Ook de buitenruimten van Salons De Romree zijn, naast een zaal, zeer geschikt voor het huren als locatie voor uw teambuilding activiteit in Grimbergen in Vlaams-Brabant. Hier kunt u uw teambuilding bijeenkomst versterken door bijvoorbeeld een leuke teambuilding activiteit of workshop.

 

Boek onze locatie voor uw teambuilding

Wij hebben verschillende zalen op onze locatie in Grimbergen, die u kunt huren voor uw activiteiten, zoals een teambuilding of andere bedrijfsevenementen. Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie van de zalen. Heeft u een teambuilding op de planning staan en zoekt u een geschikte zaal en locatie om te huren in Grimbergen? Neem contact met ons op voor het reserveren van onze locatie. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of bellen met +32 2-269 74 74. Per e-mail zijn we bereikbaar via info@salonsderomree.be.