Teambuilding met lunch in Grimbergen

Verfijnde catering
Historische locatie
Verschillende zalen

Bent u van plan binnenkort een dag teambuilding te organiseren met een lunch in Grimbergen? De perfecte teambuilding organiseert u op locatie Salons De Romree. Onze verschillende zalen of rustgevende tuinen zijn uitermate geschikt voor uw teambuilding activiteit met een heerlijke lunch tussendoor tijdens een pauze.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons!

Combineer uw teambuilding met een heerlijke lunch op onze locatie in Grimbergen

Na een stevige vergadering of intensieve workshop is uw team wel toe aan een heerlijke lunch om mee bij te komen. Onze koks werken met de beste producten van het seizoen. Samen met u stellen we in de voorbereiding van het evenement een menukaart op. Onder het genot van de smakelijkste gerechten leren uw collega’s elkaar in een relaxte omgeving beter kennen. Dát is waar uw teambuilding voor bedoeld is! Salons De Romree in Grimbergen is niet alleen een geschikte locatie voor uw teambuilding met lunch. Ook voor andere bedrijfsbijeenkomsten is onze authentieke locatie perfect. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsvergadering met lunch of een bedrijfsevenement met lunch.

 

Boek een zaal voor uw teambuilding met lunch

Salons De Romree in Grimbergen staat garant voor een sfeervolle en gastvrije omgeving waar uw genodigden een unieke teambuilding met lunch kunnen bijwonen. Wij bieden een onvergetelijke ervaring in één van onze zalen die uw team niet gauw zal vergeten. Wilt u meer weten over onze locatie en de mogelijkheden voor teambuilding op onze locatie of een boeking plaatsen? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 2-269 74 74, per e-mail via info@salonsderomree.be of door ons contactformulier invullen.